Nepsi Gloves

     Nepsi toimii myös Dominius Nutritionin urheiluravinteiden jälleenmyyjänä.


Dominus Nutrition Oy kehittää ja markkinoi huippuluokan urheiluravinteita. Tuotteemme valmistetaan GMP-sertifioidussa tehtaassa tarkan laatukontrollin alaisuudessa parhaista mahdollista raaka-aineista. Kokeile. Lupaamme, että tulet olemaan tyytyväinen.


Kaikista Dominius Nutrition tuotteista tarkemmin www.dominiusnutrition.fiCopyright © Kaikki oikeudet pidätetään

Sitruuna-limenmakuinen hiilihydraatti-elektrolyytti-aminohappojauhe.


FIRMITAS™ edustaa nesteytysteknologian ehdotonta keihäänkärkeä. Urheilujuomat eivät riitä ääritilanteissa ylläpitämään optimaalista neste- ja elektrolyyttitasapainoa. Tämän vuoksi Dominus Nutrition on kehittänyt FIRMITAS -nesteytysvalmisteen, joka sisältää ultrakorkeat pitoisuudet elektrolyyttejä optimaalisessa suhteessa. FIRMITAS sisältää lisäksi L-alanyyli-L-glutamiinia, joka edelleen tehostaa nesteytystä. Tuote soveltuu kaikkiin urheilulajeihin ja muihin fyysisiin kuormituksiin, joissa hikoillaan runsaasti. Tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeita tai väriaineita. Laktoositon ja gluteeniton. (49,80€/kg)

Myös toisena makuna metsämarja.


Appelsiininmakuinen proteiini-aminohappo-hiilihydraatti-vitamiini-mineraalijauhe

REFECTIO™ -palautusjuomavalmisteessa yhdistyvät tutkitusti tehokkaat aktiiviaineet ja herkullinen maku ilman keinotekoisia makuaineita. Tuotteen ultranopeasti imeytyvä proteiini-aminohappo-hiilihydraattimatriisi kiihdyttää ennennäkemättömän voimakkaasti kuormituksen jälkeistä palautumista. REFECTIO sisältää lisäksi magnesiumia, sinkkiä, kaliumia, kromia sekä C- ja D-vitamiineja. Tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeita tai väriaineita. Liukenee helposti nesteeseen. Laktoositon ja gluteeniton. (29,80€/kg)


Muut maut viinirypäle sekä vegenä suklaa.